maandag 14 juli 2008

Weekend Durbuy with the Nepali 5 - zaterdag

't heeft geregent vannacht!
Maar toch is het vrij gezellig in onze tuin. Ik zet de tafel voor het ontbijt maar eer iedereen wakker, gedoucht en klaar is, is het eerder nen brunch. Lekker ontbijtje met toast met kaas en kaas-zwannen-omelet en Choco-banane-suiker-bokes.
The breakfast of champions. En we zullen het nodig hebben ook want we vertrekken daarna naar Durbuy Adventure om de Challenger-parcours te doen. In kort komt het op dit neer: ge betaalt geld om uw leven te gaan riskeren door het apeke uit te hangen in de bomen. Claudia heeft hoogtevrees en heeft het dus nogal moeilijk, maar uiteindelijk met veel moed en de belofte dat ze de hele kersen-cake van Annika mag hebben, lukt het haar toch om de eerste 3 parcours af te leggen. Wij doen dan nog de 2 laatste en klimmen, kruipen, hangen en zweten als echt helden... of paras, ge moogt kiezen! Ik moet zeggen dak toch ook een paar keer heb gedacht:" wat doe ik hier in godsnaam?". Maar 't was heel plezant.

Daarna vlug naar de Spar voor kolen en vlees want we hebben nog maar 10 minuten voor de winkel sluit.

Thuisgekomen begint Claudia aan de Nudel Salat en een heel fris en lekker slaatje; Dimitri aan het vuur, en de rest aan het luieren.
Het eten was lekker, het vuur goed en de Nudel Salat te veel.
Vermits het nog licht is, beslissen we een wandeling doorde holle wegen rond Heyd te maken.
Annika als echt boerendochter voelt zich goed.

Daarna zijn we bij Monsieur Pirotte nog wat van het hout gaan halen dat we mochten gebruiken en hebben we nog lekker rond het vuur gezeten. Annika heeft Quaranta-Y-Tres-Coladas gemaakt, maar die mag ze allemaal zelf opdrinken want niemand anders vind het lekker.

Geen opmerkingen: