zaterdag 26 mei 2007

En dan nu, de foto's van de beer...

Niet verschieten, de foto's werden van vrij dichtbij getrokken, maar we waren nooit in gevaar, en dan nu, de foto's van de beer in zijn natuurlijke omgeving, Smokey Mountains National Park.

Hier was hij nog verstopt:

Nu komt hij uit de bosjes om ons te bekijken:En nu, in volle glorie, tegen een grote boom:

Charleston, South Carolina
Gisteren middag kwamen we aan, hier in Charleston. Eerst even gaan eten bij Cracker Barrel; Petra vond het lekker, maar mijzelf heeft niks gesmaakt, te vettig en vochtig, hehe.


Na een dutje richting downtown en dat is echt de moeite waard, in Charleston is alles mooi, de gebouwen zijn allemaal nog authentiek en we blijven maar zeggen, ooh, zelf Leilani zegt:"Waaaw, hoe mooi".


We lopen er een uur of 3 rond en op het einde binnen bij Abercrombie om er Kris zijne parfum te kopen en dan gaan we naar de auto, de broek die we voor Hilde moeten wisselen bij Abercrombie gaan halen en terug naar de winkel, maar... winkel tegen dan dicht. Geen nood Hilde er zijn er nog genoeg ;-)


Daarna zijn we op een eilandje gaan eten bij Coconut Joe's Beach Bar & Grill, heeel lekker op een terras met zicht op de oceaan.


Voor we daar aan tafel aanschoven zijn Leilani en ik nog even gaan pootjebaden in die oceaan en dat vond ze heel leuk, morgen moeten we terug gaan met haar.

Myrtle Beach, South CarolinaEindelijk weer een hotel met internet!


Myrtle Beach is een typisch US vakantiedorp, veel winkels en veel restaurants en bars.


Deze week is het hier Black Bike week en dat wil niet zeggen dat hier veel zwarte motors rondrijden maar wel duizenden zwarten op hunne moto, niet te geloven, en maar cruisen up & down Ocean Boulevard, niet gemakkelijk om zelf tussen te rijden.


Wat rondeglopen op de verkeersloze straten Barefoot Landing en dan Murrel's Inlet en dan naar RON JON SURF SHOP, waar we 10 minuten voor sluit binnen komen, nadat we Mosquitoville hebben moeten doorkruisen, en maar 2 steken, goed he, we hebben dan ook als belachelijke mensen zitten erdoorlopen met buggy en al en maar slaan met onze handen en zakken :-)