dinsdag 21 oktober 2008

Nashville, Tennessee


Vandaag een vrij relax dagje, dat mag ook wel eens.
Na het ontbijt zijn we vertrokken naar Nashville centrum en daar hebben we lekker wat rondgekuierd. Het is een leuke stad die volledig in teken staat van muziek; Country en de rest. Heel veel bars waar 's avonds vaak live muziek gespeeld wordt.

Heel wat leuke winkeltjes, een waterkant en een oud fort.

En lunch bij Joe's Crab Shack, lekker en cool, ook als je niet van zeevruchten moet hebben. Leilani daarentegen heeft zich tegoed gedaan aan Popcorn Shrimp.
Na het eten zijn we Belle Mead Plantation gaan bezoeken. Een prachtig domein en een prachtig behouden huis. Hier werden voornamelijk paarden gefokt. Onder andere de grootvader van Sea Biscuit werd hier geboren.

Uiteindelijk zijn we dan naar Target gereden om een en ander in te slagen en dan naar Kroger Supermarket om ons avondeten in te slaan. We hebben dat na het zwemmen lekker op de kamer opgegeten. Ceasar Salad en Meloen voor mij, Country fried Chicken en aardbeien voor Petra, Lunchables voor Leilani en soep en hot dogs voor Maji en Poppie.

Bourbon country & Mammoth Cave National Park

Gisteren reden we van Indianapolis naar Nashville. Onderweg kom je echter langs Bourbon Country. Op een urrtje rijden van Indianapolis kan je allemaal bekende Bourbon distillerijen vinden als Jim Beam, Four Roses en Wild Turkey.

Wij bezochten Jim Beam, de grootste Kentucky Bourbon distillery ter wereld; interessant en vooral lekker :-)

Daarna reden we door tot Mammoth National Park, het grootste (voor iets minder doen ze het hier in de VS niet) tunnelcomplex ter wereld. We gingen er diep onder de grond en het was prachtig. De 'bambi's' overal in het park konden rekenen op de goedkeuring van Poppie en Leilani.In Nashville gingen we nog snel eten bij the Old Spaghetti Factory; het was al laat.