maandag 7 januari 2008

St. Augustine, Florida

Gisteren verlieten we met veel spijt Savannah om verder te rijden naar Saint Augustine, Fl.

Onderweg stoppen we in Fernandino Beach om te eten in Seattle's Best Coffee, gene vette en zeker geen waar voor ons geld, maar Leilani en Andreas hebben ten minste pelikanen en Pietpiraten gezien.

We komen tegen 3 uur aan in het Regency Inn & Suites in St Augustine Beach. Niet slecht maar wel een beetje belachelijk, zeepjes van Courtyard by Marriott en van andere ketens, ipv onze kaart te vragen, willen ze enkel een scan van onze ID kaart en als we vertrekken, weigeren ze een factuur te geven omdat de kamer pre-paid zou zijn, heel raar.

Na het inchecken vertrekken we richting Saint Augustine om daar wat rond te lopen door deze prachtige stad. We hadden reserveringen bij Columbia Restaurant en daar hebben we dan ook heerlijk gegeten.

Vanmorgen na het triestige ontbijt van het hotel zijn we dan maar even naar het strand geweest waar de kinderen en de 2 papas veel plezier gemaakt hebben.

Daarna bezochten we het Castillo de San Marcos, de verdedigingsburcht voor Saint Augustine, dat een van de oudste stadjes in de continentale VS zijn, ook het Castillo is het oudste stenen fort in de VS. Het is interessant en je hebt er vooral prachtige zichten over de baai van St Augustine en over de stad zelf.

Na wat meer wandelen en shoppen, vertrekken we richting Orlando.

Hier zijn we dan.