zondag 6 januari 2008

Savannah, Georgia

We're back !
We zijn eergisteren avond aangekomen in Savannah, en de stad is nog altijd even mooi als ze was 6 maand geleden. De rest van de familie vind het ook een prachtige, leuke stad, en zijn blij dat we hier gekomen zijn ipv naar Miami te gaan.
Toen we aankwamen in het hotel, zijn we eerst leuk gaan zwemmen en dan zijn we naar River Street gereden om te gaan eten. River Street volgt ... de rivier en de straat staat vol met oude pakhuizen die nu prachtig zijn gerestaureerd en winkels en restaurants bevatten.
Op de rivier varen zowel Southern Belles (Tom Sawyer Boten) als enorme vrachtschepen.

We zijn gaan eten waar we 6 maand geleden ook gaan eten zijn, The Cotton Exchange, alleen hoefden we dit keer geen 1,5 uur file te doen, we hadden direct een tafel.
Gissteren dan, zijn we allemaal langs de prachtige parkjes en huisjes van Savannah gaan wandelen (niet stappen). Savannah is duidelijk een woonstad en geen winkelstad (buiten enkele straatjes dan) want het is hier RUSTIG en super gezellig om stillekes rond te kuieren.

Andreas & Leilani zijn nu ook officieel Junior Firefighters of Savannah. Toen we toevallig even langs een brandweerkazerne passeerden en ze even naar de glimmende truck gingen kijken (die de brandweermannen net aan het simoniseren waren), mochten ze in de cabine en op de truck zitten en kregen ze van de supervriendelijke brandweermannen elk een brandweerhoed.
De politie die hebben we ook gezien, die waren wat aan het showen met hun paarden en zo wat aan het poseren voor foto's. Paji heeft dan ook gezegd, we are police, we are from Belgium (grapje).

Na een lekkere sandwich bij Subway zijn we naar de Wormsloe Plantation gereden, een prachtig domein waar de ruines van een vroegere plantation lagen.
's avonds nog wat gaan zwemmen en shoppen en wat kaarten.

Nu zijn we net wakker en gaan we naar Saint Augustine, Florida rijden.
Ciao,
C