maandag 14 juli 2008

Weekend Durbuy with the Nepali 5 - 11 JUL 08

Vrijdag, na ne langen dag werken (nen hele langen dag), vlug naar het station van Nossegem om de trein te nemen naar Leuven. Vanavond vertrekken Claudia, Annika, Ben, Dimitri en ikke naar Heyd-Durbuy, een dorpje op 7 km van Durbuy Centrum om er een leuk weekend door te brengen. Tegen 6 uur ben ik in Leuven, vlug gaan shoppen bij de Lidl en dan wachten op de vrouwen en op Ben,...10 minuten worden er algauw 20 en dan 30 en dan... is hem er.
Onderweg naar Durbuy valt de regen met bakken uit de lucht maar we raken heelhuids in Heyd (lees Hey!) en nemen de sleutels van ons in 18honderd-en-iets gebouwd huizeke. Groot huis, groten tuin, BBQ en alles wat we nodig hebben. Er zijn 3 kamers maar we slapen allemaal gezelling in de kinderkamer dat vol staat met stapelbedden. Ik voel mij precies terug op bosklassen of zo :-).

De croque-monsieurs (die we sandwiches moeten noemen van de duitse dames) en de Kartoffel Salat smaken geweldig, 't is dan ook al na negenen en Dimi's Durum is nooit aangekomen!

Daarna ergeren we ons verschrikkelijk op het allerdomste spelleke ooit, mens-erger-je-niet, in Duitsland blijkbaar mega populair en met een resem regels die ge niet snapt bij zo een dom, eenvoudig spelletje. Enfin, gelachen hebben we in elk geval.

Geen opmerkingen: