donderdag 3 januari 2008

Frozen orangesHet is hier al 2 dagen koud, heel koud!

Jaja, het vriest in the Sunshine State. Ze hebben dat hier sinds 2003 niet meer gezien, de appelsienboeren halen als gekken hun oogst binnen voor alles kapotvriest, de mensen bedekken hun palmbomen en planten in de tuinen, de TV raad af om dieren buiten te laten en raad aan om met de microgolfoven te koken ipv met de stoof, dat spaar namelijk energie en ze zijn niet zeker dat er genoeg energie zal zijn om heel Florida en vooral Orlando te bedienen. Ah ja, we moeten ook de kranen laten druppelen omdat het water in de pijpen warmer is dan de ondergronden dan kan je zo de pijpen beschermen.

En 't is ook echt koud zelle, daarom doen we dan ook al 2 dagen malls, het is echt niet te doen.
En toch loopt iedereen nog in het US uniform, shorts en flipflops, wel met dikke pullen en extra jassen dan; en ja ik geef het toe, ook ik, when in Rome..., ik heb wel niet zo'n dikke pullen en mutsen nodig, we zijn wat gewoon nietwaar, en 't is al iets minder belachelijk.

Enfin, ik moet effe gaan passen op de kindjes want het begint eindelijk op te warmen (morgen zou het 20 graden Celsius zijn en dit weekend al terug 28) en de rest is gaan tenissen en Maji wilt gaan wandelen...euh, excuseer, stappen (insider joke, sorry).
Tot later,
C
Wacht, wacht, nog ni wegklicken, ik weet vanwaar de kou komt, Leilani heeft de zon uitgeblazen op oudjaar, het bewijs is hieronder