donderdag 27 mei 2010

Palm Beach

Vanmorgen zijn we eerst naar Miami Beach gereden. En wat de je daar zoal, fotos trekken van de Art Deco hotels en wat genieten op het strand natuurlijk (of in het water, want Miss Leilani vind zomaar zitten op het strand nogal saai.

Daarna verder gereden naar Palm Beach waar we vannacht slapen. Onderweg naar hier zijn we dan wat gaan eten bij Taco Bell.

Palm Beach is een langerekt en smal eiland en dus ligt ons hotel aan 1 kant aan het water en aan de andere kant is een straat en dan... het strand, inderdaad (voor degene die nu willen overslagen tot binnen een paar dagen, de volgende dagen zal het voornamelijk Beach Life zijn, kom gerust binnen een paar dagen terug :-)). Daar zijn we dan wat gaan spelen in de vrij hoge golven (na een dutje natuurlijk) en dan om wat af te wisselen in het zwembad.

In het hotel hebben we dan gevraagd waar we hier in de buurt wat restaurantjes en winkelstraatjes lagen en die raadden ons aan om naar Worth Street te gaan, "it's like Rodeo Drive but in Florida", en inderdaad, Vuitton, Giorgio Armani,... maar geen kat en vooral geen restaurants. Maar de weg ernaar toe..., ik had in het boekske van 't hotel gelezen dat sommige van de rijkste mensen van de VS hier een huis hebben, ewel, 't is ni gelogen, ni té doen. Beverly Hills ziet er wa triestig uit als ge het hier ziet. Kasten en Kastelen zo zouden ze da hier moeten noemen, maar in 't engels klinkt het natuurlijk niet zo goed (ja, vertalen maar nu, nen hint, 't begint alle 2 met C, dus de alliteratie is er wel, maar 't klinkt eerder als de naam van een cockroach motelleke).

Enfin, daar was dus niks in ons budget en dus zijn we maar de brug overgereden naar het vaste land en zijn we naar Lake Worth gereden alwaar we heel lekker gegeten hebben en voor ni veel geld op het terras van Dave's Last Resort en Raw Bar, tussen de Hell's Angels en de fils-a-papakes, rare combinatie, maar wel plezant.

Voila, morgen naar Titusville alwaar we NIET naar Cape Canaveral en Kennedy Space Centre gaan, dik tegen mijn goesting maar we houden ons beperkt budget liever voor dingen waar Leilani ook iets aan heeft.

Daph, on te souhaite un super annif, ta carte est en route, voyons voir si elle arivera a temps, mais je crains fort que non. Gros bisous (et pour les autres, la même chôse).