zondag 20 mei 2007

Leilani heeft iets te zeggen

kjhgfdssssav ,mhjugfigjggfjggfgffjddsdkdfjdffghyghhjgjhjhjjkljl;jkl;;''''

NashvilleGisteren was dus onze eerste volledige dag in Nashville; en wat doet ne mens dan? De stad verkennen? De bezienswaardigheden bezoeken? Neenee, none of that, wij zijn gaan shoppen. Om 10 uur ging Opry Mills Outlet Mall open, en wij waren er toen ook al. Opry Mills is een outlet met meer dan 200 winkels, waaronder: The Gap, Old Navy, Pacific Sun, Nautica, Tommy Hillfiger,.... Amex mag ons bedanken en kan waarschijnlijk een nieuwe toren bijbouwen in NYC met wat we hebben opgedaan ;-)

Enfin, tegen 14 uur waren we het toch wat beu, en vooral konden noch onze armen, noch de buggy van Leilani nog iets bijdragen en dus hebben we besloten om maar terug te gaan naar het hotel. Prachtig weer hier en dus zijn we maar weer gaan zwemmen na Leilani's dutje.
Om de dag af te sluiten zijn we dan maar weer naar Opry Mills gereden (5 minuten van het hotel) om er de winkels te bezoeken die ze nog niet hadden bekeken en om the gaan eten bij Johnny Rockets, een diner in de stijl van de jaren 50, heel leuk.
Leuk was dat er in 1 van de restaurants een Prom Night aan de gang was, al de meisjes in mooie, dan wel kitschige kleedjes en de jongens in Tuxedo (maar toch met een omgekeerde pet op, kwestie van cool te blijven).

Leilani nog een paar keer op de molen in die mall en dan was het alweer, dodo-tijd.