zondag 18 november 2007

Nossegem, Belgium


Voila, we zijn terug in Belgiƫ. 't was leuk maar nu is het voorbij, alhoewel; ik probeer hier op Blospot in te loggen en ... hij staat nog altijd in het Koreaans :) Handig moet ik zeggen en ik weet natuurlijk niet hoe ik het moet aanpassen.
Enfin, de laastste dagen waren nog plezant. Donderdag morgen moesten we van hotel veranderen en wist Stefan zeker dat het nieuwe hotel niet ver was, dus niks taxi, niks metro, we gaan gewoon te voet. Ewel, 't was wel ver, we hebben ongeveer een uur getrokken aan onze valiezen eer we aan het Novotel Ambassador Gangnam aankwamen. Leuk hotel maar wel stukken minder dan het JW Marriott en vrij ver van een metro station. Even uit onze bezwete kleren en dan terug op stap, ditmaal op zoek naar het Gangnam Bus Terminal voor onze bus naar het Korean Folk Village. We vinden het en vinden ook meteen onze bus 5001-1 maar hebben wel wat bekijks. Na een uurtje komen we aan. Het Korean Folk Village kan je zowat beschouwen als de Koreaanse versie van Bokrijk. Het is echt goed gedaan en vooral de shows die we zien zijn geweldig: koorddansen, paardacrobatie en vooral de 'Farmers Dance' zijn echt de moeite.


' s middags eten we een aardappel pannekoek, zo lekker dat Stef een foto trekt omdat hij zichzelf heel flink vind, hij heeft de pannekoek wel helemaal opgegeten.
We wouden niet tot het einde blijven maar we zijn bij de laatsten om het park te verlaten om 1700 uur.
Terug de overvolle bus op (dus niet saemen zitten) en dan bijna 2 uur onderweg in de heel drukke avond spits van Seoul.
We gaan nog effe zwemen in het veel mindere zwembad van de Novotel en maken onze valiezen.
De vlucht terug duurt 12 uur tot Munchen en dan is de vlucht van Munchen naar Brussel nog eens vertraagd. Plots worden de passagiers Leemans aan de gate gevraagd. Blijkt dat de vlucht vol zit en er een van ons in Munchen zal mogen blijven.
Uiteindelijk mag ik toch nog mee op de Jump Seat en zo geraken we toch tegen 11 uur in Brussel.