woensdag 16 januari 2008

The green, green grass.

We zijn thuis. Het was weer een lange dag maar we zijn erdoor geraakt.

Om 7 uur zijn we allemaal opgestaan, want er moesten nog 3 machines lakens gewassen worden, nog wat afgewassen, nog wat opgekuist en nog wat douchkes genomen worden.
Om 10 uur vertrokken we naar de luchthaven. Maar eerst moesten we de baggage in de auto krijgen... in 1 auto 6 volwassenen, 2 kinderen, 1 baby maar vooral 15 stuks baggage en nog wat handbags krijgen is niet gemakkelijk.
Op de luchthaven wouden we inchecken aan de automaten maar toen ik dat deed ging er iets fout en vroeg het check-in systeem om de telefoon ernaast op te nemen. Een vriendelijke mevrouw liet me weten dat de vlucht van Washington naar Brussel was ge-annulleerd en dat er geen vluchten meer waren vandaag. We gingen dan naar de ticketing desk die ons herboekten op vluchten met Delta via New York. We zouden maar 2 uur later in Brussel aankomen. Het enige andere alternatief was de volgende dag via Frankfurt.

Op Delta natuurlijk geen economy plus, geen speciale maaltijden voor de kinderen (wegens te laat) geen persoonlijke schermpjes en zelfs totaal geen film want er was een probleem met de schermen en dus was er totaal geen entertainment.

Na een schandalig lange tijd en een extreme screening van security mochten we door naar onze vlucht van Orlando naar New York. Elke zak, elke schoen en elk elektronisch apparaat werd apart onderzocht en telkens met een apart doekje opgewreven, waarna dat doekje in een apparaat werd gestoken en op explosieven werd onderzocht. Ondanks dat we dus geen file hadden, heeft het feit dat we "S-en" waren, ons drie kwartier gekost.
Verder ging de vlucht heel goed, we waren zelfs 40 minuten te vroeg in New York, zo vroeg dat we 20 minuten op een gate hebben moeten wachten. De vlucht van New York naar Brussel verliep ook goed (behalve dan dat er geen film was), hij was helemaal niet vol en daardoor konden we bijna elk een aparte rij hebben. Leilani heeft de hele vlucht geslapen en we kwamen ook in Brussel te vroeg aan.

Nu is Petra al 3 uur de baggages aan het opruimen ;-).

Dank u poppie en Maji, het was een leuke vakantie.
Papa met 3 prinsesjes op zijn schoot.


Leilani doet ruig.