dinsdag 1 januari 2008

Happy New Year

Moge 2008 een geweldig jaar worden voor iedereen; vol liefde, geluk, gezondheid en zottigheid.

Wij hebben gisteren een leuke avond gehad en hebben in elk geval genoten.

Het begon allemaal gisteren morgen met het plannen van het menu en een duikje in het zwembad.

Daarna gingen we naar Lowe's ( de plaatselijke brico) om de benodigdheden op te halen om de WC en het door-een-golf-balleke-gebroken raam te repareren. Daarna naar Wal*Mart om een tennis-racket te kopen voor Leilani en Paji en dan naar Publix Supermarket om de laatste aankopen te doen voor het avondeten. Bij Wal* Mart zochten Cindy & Paji naar een tut (of een titi zoals zij dat noemen), vermits ze er geen vonden, vroegen ze het aan een verkoopster: "hello, we are looking for... in our country we call it Titties? " En dan deden ze beiden een zuiggebaar ;-)
Heeft die verkoopster weer iets te vertellen tijdens haar koffiepauze.

Het Menu:

PRE-DINNER CHAMPAGNE (courtesy of Denise & Victor D'hondt)

STARTERS: Butternut Squash Soup

ENTREE: Pork steaks with creamy white wine sauce and Rösti potatoes

DESSERTS: Key Lime Pie
Carrot Cake

De tafel werd mooi versierd door Petra en Christophe en dan werd de Champagne geserveerd in het zwembad om exact middernacht in België, 1800 uur hier in Florida.
Daarna waren er cadeautjes voor de kinderen en begonnen we aan de soep. Het eten was echt lekker en er bleef heel weinig over.

Spijtig genoeg heeft niemand hier de plaatselijke middernacht gehaald, we waren allemaal veel te moe (we staan nog altijd belachelijk vroeg op (het is nu bijvoorbeeld 7 uur op nieuwjaarsdag en ik ben al meer dan 1 uur wakker)).

Petra en ik hebben wel kunnen genieten van het Disney World vuurwerk en hebben elkaar gelukkig nieuwjaar kunnen wensen tijdens dit prachtige spektakel want we waren net wakker gehuild door Leilani. Dank u schatje.

Vandaag en vooral volgende nacht zal de kou hier beginnen. Er worden vriestemperaturen aangekondigd voor een dag of 3 en dan terug warm weer.

Enfin, ik ga ontbijten, smakelijk.