vrijdag 29 mei 2009

29 mei 2009 - Tokyo

Vandaag even geen fotos, kabel vergeten en te lui om naar onze ruime kamer te gaan om die te gaan halen.

Gisteren was onze laatste dag in Kyoto en die hebben we doorgebracht met nog wat tempelbezoeken en shrines en heeeel veeel rondstappen, we hebben maar liefst drie (3) stuks werelderfgoeden gezien, heel mooi, vooral het gouden paviljoen.

Vandaag terug de Shinkansen op om naar Tokyo te reizen. Onderweg hebben we eindelijk Mount Fuji gezien, een heel mooi spektakel, hij kwam juist van achter de wolken dag zeggen. Tegen 1300 uur aangekomen in Tokyo Station, het grootste station ter wereld. Metroke naar Shinjuku, en daar zitten we nu, in de Sunroute Plaza Hotel, voor nog 2 nachten. De buurt is heeel flashy, Neon, fret, Peepshows en winkels overal, Chanel ligt hier op 2 meter van een bordeel, speciaal. Onze kamer daarentegen is typisch Tokyo, klein en ni fijn, nee 't valt wel mee, maar inderdaad heeeel klein, maar toch met alles wat ge nodig hebt, tot een trouserpress toe.

We zijn weer de buurt wat gaan verkennen en dan zijn we gaan eten in een restauranteke met allemaal aparte kamerkes om in te eten, of ge kon ook in een soort ton eten. Ge zit dus volledig afgezonderd en als ge iets nodig hebt drukt ge op een belleke en dan komen ze af.

Da wast, naargelang het weer (thunderstorms zegt weather.com) gaan we nog wat zaken bekijken of naar DisneySea morgen, to be continued...