woensdag 26 mei 2010

Miami

Vandaag was het meer een rustdag. We hebben wat gewandeld in Coconut Grove, middagmaal genomen bij Cheesecake Factory (njammie) en dan weer wat gezwommen en van de gratis hamburgers in het hotel gegeten.

Ah ja ook nog naar een REUZE Wal Mart voor aardbeien (die Leilani nu bijna alleen aan het opeten is) en Zonnecreme.

't leven kan zwaar zijn.

Key West

's morgens vroeg vertrokken vanuit Coconut Grove, na de complimentary breakfast buffet richting Key West. Voor wie het niet weet, de Keys zijn een resem eilanden op een uurtje rijden van Miami waarvan er een pak verbonden zijn door bruggen. Een prachtige rit met aan weerszijden de zee. Groen, blauw, alle kleuren ervan (de zee) hebben we gezien. Echt heel mooi. In Key Largo, het eerste hebben we lekker gegeten bij Mrs Mac's restaurant. Voor Leilani een Cheese Dog; voor Petra Key Shrimps on rice en natuurlijk Key Lime Pie en voor mij een Sloppy Joe (een soort dikke spaghettisaus op een hamburgerbroodje, de specialiteit van Key West en blijkbaar Hemingway's favourite (Hemingway heeft lang op Key West gewoond)). Echt lekker.

Daarna verder gereden met enkele stops langs de weg en dan zijn we eindelijk aangekomen aan de Holiday Inn Key West. Nog wat gaan ploeteren in het zwembad (Leilani kan bijna zwemmen !!!) en dan richting Duval Street maar daar aangekomen werd Leilani heel moe, dus slapen dan maar.

We zijn langs the 'Southernmost point in the continental USA geweest, Cuba ligt hier op 200 mijl (dichter dan Miami).

's morgens zijn we dan naar de haven gereden en hebben we wat rondgewandeld in Old Town.
Curry Mango kruiden gekocht voor Poppie en wat gaan eten bij HRC.

Daarna terug richting Miami gereden met nog een zwem/krab ontwijk stop in de 'Veterans Memorial Park'.

Op de retour gestopt bij de onvindbare Publix voor het avondeten (groentjes met dipsaus) en een korte stop bij Old Navy.
Niet te vergeten, de truc tegen de vliegen.