donderdag 15 mei 2008

Singapore Airlines Mega Educational Nepal / Singapore – 08 Mei 2008
Hup, de bus terug op, deze keer richting Singapore Zoo. Dat zegt me eerst niks maar de zoo is echt geweldig, 1 van de 5 mooiste zoos in de wereld. Enige probleem weer, de tropische temperatuur, het is hier nog erger.
’s Middags bezoeken we het Park hotel, een heel mooi hotel en we krijgen een prachtig lunch buffet aangeboden.
In de namiddag stappen we op een chinese jonk voor een tourtje in de haven van Singapore. Dat is wel speciaal maar naar enige tijd heb je de duizenden tankers waar je tussen vaart wel gezien. Wij houden met ons 5 dan maar een Photo-shoot. Na een 40-tal minuten stoppen we aan Kusu (Turtle) Island. Er valt hier niet veel te doen en we besluiten vrijwel direct om de zee in te duiken. Dimi en ik eindigen in onze onderbroek in het water, Annika krijgt Dimi’s short en Claudia mijn zwembroek waar ze 3 keer in kan. De rest van de groep bekijkt ons. Wij hebben heel veel plezier en het is wel speciaal zo zwemmen met de Singapore Skyline op de achtergrond. 10 minuten voor vertrek van de boot (wacht niet), lopen we naar de douches, terwijl we daar onder zitten, gaat de stoomfluit van de boot. LOPEN (niet volledig aangekleed dus). Op de boot kregen we ook high tea aangeboden met thee en zoetigheden en sandwiches.
’s Avonds gaan we uit. Maar eerst effe zwemmen in het zwembad, super gezellig met de luchtmatras die de drie vrouwen hebben gekregen met de parfum. Daarna wandelen we naar Hard Rock Café. Onderweg stoppen we bij Kentucky Fried Chicken. Bij Hard Rock Café speelt een live band en die is echt wel goed. We drinken een cocktail en genieten van de zatte Singaporezen die nogal zat meeslowen en elkaar nogal duidelijk zitten te kussen en te betasten. Plots roept een van de vrouwen:”Excuse me, that is my boyfriend” en ze gaan gezellig met 3 door. We nemen een taxi naar Boat Quay en daar gaan we dansen bij Ministry of Sound. We hebben echt veel fun en dit was een van de beste avonden op een van de beste reizen die ik heb meegemaakt. Het is 5 uur als we thuiskomen.

Geen opmerkingen: