dinsdag 19 mei 2009

Tokyo - 19 juni 2009
2de dag in Tokyo, de eerste volledige en ik moet zeggen, een heel leuke stad en heel lieve hulpvaardige mensen. Maar laten we bij het begin beginnen.
Gisteren, enfin eergisteren zijn we vertrokken; eerst naar Mechelen, goed op tijd vertrokken, maar eigenlijk had het niet gemoeten, de trein was geannulleerd want locomotief kapot. enfin, wij naar Antwerpen Centraal om daar de volgende te nemen om 11 uur. Daar aangekomen, veel tijd verspild aan de belachelijke check-in procedure van de KLM en net op tijd aan de gate aangekomen. En dan, dan maakt de nog steeds geweldige KLM boordservice veel goed. De 11 uur leken heel kort ondanks het feit dat we namelijk geslapen hebben (behalve Leilani, oef).
Leilani heeft bij het uitstappen van de dame in Kimono die achter ons zat een heel mooie geluksbreng=sleutelhanger gekregen. Hij maakt wel nogal wat lawaai, 't is een belleke ;-)
Efficiente douaneformaliteiten en dankzij Leilani mochten we overal prioritair door. Met de trein en de metro snel aan het Mercure Ginza aangekomen. Kleine leuke kamers en tussen Louis Vuitton en Chanel.
Na een dutje hebben we wat in de straten gelopen, middag gegeten in Douton een soort wannabe Starbucks, even goed en veel goedkoper.
Daarna wat rondgekeken bij Tokyu Hands, een ongelooflijke winkel over 5 of 6 verdiepen met allemaal gadgets. Everything you do not need and more. Voor de mensen op het werk, ik heb er iets gekocht en ge zult ervan kunnen meegenieten, surprise surprise. Ah oui Amelie (trouve pas l'accent aigu sur ce qwerty de malheur) pour le machin HK pour GSM c'est deja regle.
Daarna was het weer tijd om te gaan eten en dat hebben we in een klein typisch restaurantje gedaan waar we niet exact wisten wat ze hadden, we hebben dus zowa van alles genomen, heel lekker, allen de Gyoza kende ik en de goran dake voor Leilani (witte rijst).
1 opmerking:

Oma & Opa zei

Keitof zeg en zo beleven we alles mee! moeten jullie ook een maskertje dragen of valt de polutie nogal mee. Wat een domme vraag als je tussen Vuitton zit en Channel, een handtas van elk zie ik wel zitten! mama xx