vrijdag 24 oktober 2008

2 Driving days

Gisteren en vandaag waren 2 rij-dagen om in New Orleans te geraken. We sliepen in Montgomery, Alabama.
We hebben in Alabama heel mooie natuur gezien en voor de rest heel veel niks. In Fort Payne stopten we om iets te eten. Dit dorp had ooit, eind jaren 1800 ergens 2 jaar hoogtij kunnen vieren toen de trein er plots even passeerde, daarna verviel het in het niks. We hebben er wel heel lekker en goedkoop gegeten bij Strand Antiques, een diner annex rommelkot, annex antiekwinkel waar de serveuses niet konden geloven dat we een andere taal spraken (can you say something???) en erg geïnteresseerd waren in onze talen en ons land.
Vandaag reden we helemaal tot New Orleans we stopten enkel in Biloxi, Mississippi om even te gaan kijken in het Hard Rock Hotel & Casino. Biloxi, was echt heel raar, een prachtige kustlijn met niets meer, hier en daar nog een huisje, hier en daar nog een trap of een stukje muur, en al de rest, ... weggeblazen door Katrina. Heel erg en heel confronterend.
Nu zijn we net terug in het hotel, we zijn wat gaan wandelen in het French Quarter, op Bourbon Street (niet te doen 's avonds met een kind !!!) en dan gaan eten bij de Checkered Parrot, Po-Boys en Jambalaya.

Geen opmerkingen: