woensdag 14 november 2007

Seoul, South Korea ( en nu zonder gezaag)

OK, sorry voor het vorige bericht, het moest mij even van het hart.

Bon, wat hebben we zoal gedaan:

Dag 1: Een uur of 6 gewandeld, van het hotel naar de wijk Apgujeong, en dat na meer dan 12 uur vlucht, goed he? We hebben er Rodeo Road gezien de sjieke buurt van Seoul (een van de) en vooral lekker gegeten,bij een traditioneel Koreaans Restaurant, TGI Fridays.

Dag 2: Het prachtige keizerlijk paleis Gyeongbokgung en de artisanale wijk Insadong en vooral lekker gegeten bij de Korean Beef Iets, niet dus, ni lekker (oei, ik ging niet meer zagen). Daarna de avonmarkt van Dongdaemum, voor voor alle zinnen; gehoor, reuk en ogen.

Dag 3: Het nog prachtigere paleis van Chyandeokgung en de Secret Garden (woeoeoe), begeleid door een gids dezekeer. De Herbal Medcine Market met alle mogelijke traditionele medicijnen, Ginseng, Wortels en Kevers. Daarna naar de GI wijk Itaewon, moet je naartoe gaan om je dan af te vragen wat je daar in godsnaam doet.

Dag 4: We gingen naar de Korean Folk Village gaan, maar bibike ziek en dus efkes terug gaan liggen. We zijn daarna dan maar naar Lotte World en Funpark dan naar de Yogsan Electronic Market, waar ik geen Ipod heb gekocht. Dan zijn we naar Nandaemum Night Market, heel tof.
Nu hebben we net lekker gegeten bij Mu Lan Fusion Restaurant en ga ik naar Petra bellen en dan Dodo, morgen moeten we van hotel veranderen en proberen we nog eens in de Korean Folk Village te geraken.

Slaapwel !

Geen opmerkingen: