donderdag 16 oktober 2008

Chicago, Illinois
Goeiemorgen,


het is hier nu 4.14 uur in de morgen en we zijn al 2 uur wakker. We hebben zo'n 5 uur geslapen. Leilani zelf is al een en al energie.

Gisteren is alles vrij smooth verlopen, aan de check-in hadden we wat problemen want mijn ticket was zogezegd een paper ticket en ik had het niet bij. Hello, didn't you get the memo? Paper tickets are finished, done, hasta la vista!
OK vlucht, Leilani is echt flink geweest, ze heeft wel maar 1 uurtje geslapen. Gelukkig hadden we een cadeautje voor haar mee (Hello Kitty Huis) en had papa cartoons op zijn iPod gezet.We zijn na de vlucht vrij snel door customs & immigration gepasseerd en hadden snel onze wagen. En dan reden we eindelijk Illinois in, direct de file in. 't regende ook en 't was nog maar 2 uur plaatselijke tijd, dus wat doet ne mens dan? Nog voor hij naar zijn hotel gaan? Goe gaan shoppen in de mall natuurlijk en direct vettigen brol gaan eten bij Johnny Rockets. The American way of life ten top.
Daarna terug de file in richting hotel, waar Tom Tom maar bleef 20 minuten aangeven, hoe verder ik ook reed. Enfin, uiteindelijk goed aangekomen, leuk nieuw hotel (Residence Inn by Marriott) met een grote kamer met een groooot king bed en een keuken en salon. Nu zijn we aan het wachten om te kunnen gaan zwemmen, het zwembad gaat om 0630 uur open, dus nog.......2 uur en 10 minuten.Leilani is nu volop foto's aan het trekken en het lukt nog meestal ook.
Zie maar:


Geen opmerkingen: