Het verschil tussen de menu van het plebs en van die sjieke madam die soms langskwam:
ENTREE:
Eco: een slaatje met een potteke Asian Sesame Ginger Dressing
Bus: Marinated prawns with vegetable ratatouille and a pineapple mango chutney
Fresh seasonal greens with creamy garlic or honey Dijon vinaigrette
MAIN COURSE:
Bus: Pan-seared filet mignon with porcini mushroom sauce. Roasted potato wedges with
rosemary and lemon brown buttered asparagus.
OF
Spicy roasted corn-fed chicken breast 'lava style' with Brazilian lime sauce.
Basmati rice with coriander and mixed green beans, carrots and navets.
OF
Herb and cheese stuffed gnocchi with spinach cream sauce.
Sautéed pumpkin and boletus mushrooms.
Eco: chicken or pasta
DESSERT:
Bus: International cheese selection: Petit Chimey, Damse Mokke
Häagen-Dazs ice cream
Eco: Een potje ijs van de boerderie geserveerd samen met al de rest
DRINKS:
Bus: een wijnlijst echt te lang om over te tijpen, onder andere Heidsieck Monopole Blue Top
Brut Champagne en Pommery Brut Royal NV Champagne
Eco: Stefan moest 5 USD betalen voor zijn pintje.
Het verschil, 't moet er zijn.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
Vliegen in business class geeft extra vleugels en Michèle die maar over en weer wandelt tussen business en Eco?? niets meegesmokkeld???
Wat een ervaring om samen met de kinderen en kleinkinderen naar jullie huis in Florida te kunnen vliegen voor 3 weken verlof!
GENIET ERVAN familie Leemans!
groetjes, Denise en Victor
Een reactie posten