zondag 1 juli 2007

Een weekendje Keulen zonder Leilani

Het was weer eens tijd om er even met ons twee op uit te gaan zonder Leilani.
We kozen voor Keulen omdat dat op vrijdag na het werk nog maar een uurtje of 2 rijden was.
Ons hotel was het Mercure Köln West, prijs 16 Euro per nacht per kamer en goed gelegen. 1 rechtreekse straat naar Keulen centrum, 10 minuutjes rijden. EN, een supermarkt tegenover het hotel, een Burger King (waar we nooit geweest zijn), een Toys 'R Us,....

Zaterdag zijn we gaan shoppen en dan naar Keulen gereden, goed gewandeld, weinig geshopt en eigenlijk op ons duizendste gemak door de straten van Keulen geslenterd. Daardoor zagen we een prachtige, verstopte ruïne, een traditioneel huwelijk,....
Na een opfrissingsbeurt in het hotel zijn we gaan eten bij Hard Rock Café en dan gaan wandelen langs de Rhijn en daar blijven we ook een hele tijd zitten tussen de andere verliefde koppeltjes naast een One Man Band.
GROOT PROBLEEM, na dit weekend zijn er geen vrijgezellen meer in Keulen, we hebben namelijk wel minstens 20 groepjes gezien die een vrijgezellen-avond vierden; allen met een specifiek daarvoor gemaakte t-shirt.

Vandaag reden we naar Monschau via de kleine wegjes. Lekkere mosterd gekocht in de Senfmühle en dan door de straten van Monschau. Geweldig gegeten voor 9 Euro: Pompoensoep, Schnitzel mit Senf Rahm Sauce en dan nog een lekker ijsje.

Daarna richting huis om ons engeltje op te gaan halen bij Maji en Paji met wie ze samen met Andreas naar Plopsa Coo was geweest.

Geen opmerkingen: