dinsdag 29 mei 2007

Nog maar 1 keer slapen...

en de vakantie zit er weer op, spijtig, we hebben veel plezier gehad en weer heel wat gezien.
Gisteren avond laat aangekomen in Atlanta, Georgia, want het was een lange weg, en...moest daar nu net geen Mall langs liggen. Het heeft lang geduurd, maar 't is eindelijk zover, onze koffer, is vol, overvol.

Vanmorgen zijn we dan naar Dowtown Atlanta gereden om bij Jamie Gribin onze gratis pasjes af te halen en daarmee zijn we dan naar "The World of Coca Cola' geweest. De vroegere WOCC, werd enkele maanden geleden gesloten en de nieuwe heeft zijn deuren, 4 dagen geleden opengedaan. Eerst krijg je heel wat uitleg over het bekendste merk in de wereld, hoe het allemaal begon, hoe de marketing tot stand kwam, blablabla, maar wel heel interactief en interessant voorgesteld. Dan mag je op de foto met de bekende beer (gelanceerd in Frankrijk, oui, oui, in 1922 of zo iet), maar die foto kost 20 USD en Leilani wou er niet op, dus die zullen we nooit zien, tant pis. En daarna, de Tasting Station, hier kan je gratis en zoveel je maar wilt de Coca producten uit de States proeven, maar ook 70 andere soorten van The Coca Cola Company uit heel de wereld, ze staan gerankschikt per continent. Van heerlijke Fanta Melon uit India naar afschuwelijke bocht uit Italie (sorry, kan de trema voor op de e nergens vinden, QWERTY en een lange dag ('t is nu 22 uur hier) doen zo iets aan ne mens, enfin...). En vermits het de openingweek is, kregen we elk een flesje dat hier speciaal, voor onze neus werd gemaakt.
En dan volgde natuurlijk de verplichte souvenirshop met alles wat ook maar met CC te maken heeft en meer.

Na WOCC zijn we nog een beetje door de stad gelopen, mooie gebouwen en straten maar leeg, raar. Gaan eten bij Hard Rock Cafe en dan terug naar het hotel om te gaan zwemmen.

Vervolgens zijn we helemaal naar de andere kant van Atlanta gereden, 35 minuten ver, Hilde, om een Abercrombie en Fitch te vinden en een Mimi's Cafe (en daar was het eigenlijk om te doen hoor Hilde, no worries). En zo komt het dat we in onze laatste uren in Atlanta, eindelijk een A&F hebben gevonden, de dagcreme voor Goedele en een Mimi. Goeie afsluiter he.

Leilani ligt nu te slapen, we zijn net terug, en Petra en ik gaan hetzelfde doen. Slaapwel.

PS: Ik kan hier geen foto's opladen, dus de laatste zullen voor in BE zijn.

Geen opmerkingen: