zaterdag 19 mei 2007

Eindelijk internet gevonden.

We hebben nu al een paar keer gevloekt dat we onze laptop niet mee hebben, overal gratis wireless internet maar geen PC waar we op kunnen werken. En... het is hier een QWERTY toetsenbord natuurlijk.
Enfin, we zijn in Tennessee en alles gaat heel goed. Goede vlucht op KLM, Brussel - Amsterdam is natuurlijk opstijgen en al terug landen, 30 minuten vlucht. Op ons gemak naar de gate, goede Northwest vlucht, je kan zelf in economy kiezen welke films je wanneer ziet (Leilani heeft natuurlijk 20 keer Dora bekeken). Weinig of niet geslapen, Leilani een uur of 2.
En dan komt ge, oververmoeid,aan in Memphis Intenational Airport; en zijt ge 2 extra uur kwijt.... We waren ergens in het midden aangekomen in de terminal maar door omstandigheden gingen we toch als ALLERLAATSTE door de passpoort controle. Laatste van onze vlucht en 2 andere die erna zijn bijgekomen. Er waren heel weinig marshalls en dus daar waren we al ongeveer een uur kwijt, met Leilani, staand in de file. Enfin, ge peist dan dat alles voorbij is, want uw baggage die staat natuurlijk al 45 minuten een paar meter verder rond te draaien.
Maar, leuke regel in Memphis, daarna nog eens file om de "goods to declare" door te raken, ook al heb je niets te declareren. Ok, wij erdoor, en dan moet je ineens, als je niet doorvliegt \, toch je baggage op een nieuwe rolband zetten (buggy inclusief, Leilani was tegen dan een halve zombie) en weer eens door een scanner (handbaggage, schoentjes uit, the works,...). En dan de hele luchthaven doorstappen (zo ongeveer Brussel - Mechelen qua afstand (of zo leek het toch)).
En dan met de bus naar Hertz, leuke auto met meer dan genoeg koffer (hopen wij en onze Amex kaart). Naar het hotel met de Tom Tom van papa (de straat stond er niet op, maar om eerlijk te zijn waren ze ze nog aan het aanleggen en lag enkel het hotel erop), inchecken en dodo !

1 opmerking:

Oma & Opa zei

FIjn je reisverslag te kunnen lezen en ocharme ons Leilan, ze zal de jetleg wel voelen! Je denkt bij het landen nu zijn we er maar dan begint die amerikaanse emigration ellende. Enfin je vindt dan toch een internetverbinding en zo blijven we in touch en genieten mee van jullie reiservaringen/perikelen.
Tot hoors!